Renovering af containerpladsen 2016

Lørdag d. 18 Juni var der indkaldt til tiltrængt oprydning og vedligehold på vores fælles Containerplads for enden af Gammelhave - Under ledelse af Containerpladsens opsynsmand Anton Siersbæk var et effektivt hold på yderligere 7 personer mødt frem til dagens opgave.

Mogens Glue havde allerede fredag sørget for at de lange tunge gl. El-master var blevet transporteret til Container pladsen - her skal de fremover opbevares, idet de her ligger mindst i vejen.

Med Alex og Harm i gang med Hækklipper på Ydersiden mod vejen, Torkild, Bibbi og Karina på trillebør i pendulfart med hækaffald til sankthansbålet og Mogens, Anton og Flemming på indersiden af pladsen blev der lynhurtigt ryddet en pæn portion hæk, grene og grønt.

Sidenhen fulgte de lidt større piletræer og træer ind mod Gammelhave 17, en del hybenroser røg i samme omgang, så vi gik etableret en nogenlunde pæn lige linie om bag de 2 container pladser.

Området blev revet og fejet, så nu krydser vi fingre som at sommerlandets brugere af Contianerpladsen fremover hjælper med at holde den pæn - det tager kun 2 min lige at tage en rive med og få det man taber ved oplæsning med op i containeren - mange bække små…...

2 timer senere var alle pænt svedige og møgbeskidte men tilfredse med indsatsen so far - men nu var der jo så stadigvæk den her stak pæle som lige skulle bugseres på plads - de første gik lidt trægt, også selv om der virkelig blev lagt kræfter i fra de fremmødte mænd - de er pænt tunge sådan nogle pæle hvis nogen skulle være i tvivl, og ret upraktiske at bugsere rundt med. ;-)
Men som altid hvor der er vilje er der vej og det beviste Torkild, Harms, Alex, Anton og Morgens i særdeleshed, de opfandt nemlig lynhurtigt herefter et system hvor mindre pæle blev lagt ind under de lange stykker efterhånden som Alex trak dem fremad med hans plænetraktor - det var i sandhed et skue i sig selv at opleve den opfindsomhed og kreativitet som blev lagt for dagen her - og opgaven blev løst til UG og kl. 13.00 kunne vi melde opgaven udført og var alle SÅ klar til en kold øl og en ristet pølse som Bibbi havde gjort klar på Anton og Birgits terasse - efter 45 minutters hygge og mad var alle vist ditto klar til en middagslur oven på formiddagens strabadser.

I sandhed Outdoor fitness denne dag - men hold nu op hvor det da har pyntet på container pladsen.

Karina Steensen

 

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen

Foto: Karina Steensen